Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLLERİ İSKENDERUN İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİLER

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLLERİ İSKENDERUN İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİLER

Ak Parti’nin Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun İlçe teşkilatını ziyaret edip partililer ile bir araya geldiler.

Ak Partili Hatay Milletvekillerine Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun İlçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas İlçe Belediye Başkanı Bekir Altan, milletvekili adayları ve Ak Parti İlçe başkanları eşlik ettiler.

Burada partililere seslenen ve 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin kazandığını söyleyen Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, “milletimiz birlik içerisinde Türkiye’nin geleceğine oy verdi. Artık Türkiye çok daha güzel. 1 Kasım seçimlerinin galibi milletimiz oldu” dedi.

Atıç’ın ardından 1 Kasım seçim sonuçlarının insanlık adına önemli olduğunu ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye’nin 13 yılda kimsenin hayal edemeyeceği yerlere geldiğini kaydetti. Karasayar; “artık yolumuz açık dostlar. Gelirleri, ihracatı, 4 kat büyüyen bir Türkiye olduk. Önünde ki engelleri tamamen temizleyen bir ülke haline geldik. Şu anda bir tek terör belamız var. Onda da sona doğru gidiliyor. Allah’ın izniyle terörü köküne kadar temizleyeceğiz” diye konuştu.

Ak Parti’nin önünü kesmeye çalışanlara en güzel cevabı milletin sandık başında verdiğini ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ise Türkiye’yi çok güzel günlerin beklediğini söyledi.

Ak Parti’nin siyaset sahnesinde yeniden ve daha güçlü bir şekilde iş başında olduğunu belirten Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’da, Ak Parti’nin insanlık alemi adına hizmet ettiğini söyledi.

7 Haziran seçimlerinde bir İtalyan gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi ile birlikte “Son Bir Yılın Selahaddin Eyyubi’sini Son İstasyonda Durdurmayı Başardık” şeklinde haber yaptığını ve bu durumun Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları gözler önüne serdiğini anlatan Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise, 1 Kasım seçimlerinin İsrail’i üzdüğünü Filistin halkını ise sevindirdiğini söyledi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER