Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel10 Yeni Üyeye Rozet Takıldı..

10 Yeni Üyeye Rozet Takıldı..

DİLEK CEBİŞCİ
Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), 2016 yılı sonunda yapılması planlanan yemeğini Sahil Restoran’da gerçekleştirdi.
Sektörlerinin en başarılı isimlerinden oluşan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği, genişletilmiş aile yemeğinde bünyesine 10 üye daha kattı.

 

 


Sektörlerinde en başarılı isimlerden oluşan ATSİAD ailesine yeni katılan isimler şöyle; Elektrik Mühendisi Cihan Culha, Sigortacı Semire Cirdi, Reklam ve Dekorasyoncu Şükrü Sayılan, Mimar Habib Turhaner, Dekorasyoncu Haluk Aydınlı, Mobilya İthalat ve İhracat Mehmet Turhan, Sahil Restoran Sahibi Şekip Kiremitçi, Mimar Corc Sayek, İnşaat Mühendisi Hüseyin Coşkun ve Otomotiv Yedek Parça Hasan Fatih İnan.

Konuşmasında DASİFED bünyesinde başlatılan ticaret köprüsü projesi başta olmak üzere, ATSİAD bünyesindeki işadamlarının kendi aralarında ticari ilişkilerini günlendirmeleri için de bir çok çalışma yapacaklarına vurgu yapan Başkan Züher Bulgurcu, derneğin gücüne güç katan yeni üyelerine de teşekkür etti.

ATSİAD üyelerine hitaben bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, bölgenin en Saygın işadamlarından oluşan büyük bir aile olan ATSİAD’a bölge ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Başkan Culha konuşmasında, oğlu aynı zamanda meslektaşı Elektrik Mühendisi Cihan Culha’nın Elektrik Mühendisleri Odası başkanı sıfatıyla üyelik rozeti ve belgesi başta olmak üzere, düğününde nikahını kıydığını ve şimdi de ATSİAD üyelik rozetini takmanın nasip olduğunu ifade ederek, kendini şanslı bir baba olarak gördüğünü söyledi.
Düzenlenen törenle sektörlerinin en başarılı isimlerinin ATSİAD üyelik rozetleri takılırken, yeni üyelere de ATSİAD logolu tabakları da Belediye Başkanı Nazım Culha, ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER