Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelADD GENEL BAŞKANI EMRE ALTINIŞIK; “YENİ KURULACAK PARTİDE YERİMİZ OLAMAZ”

ADD GENEL BAŞKANI EMRE ALTINIŞIK; “YENİ KURULACAK PARTİDE YERİMİZ OLAMAZ”

ADD Genel Başkanı Emre Altınışık, tüm şubelere ve kamuoyuna yönelik bir açıklama yaparak ADD’nin bir iç karışıklığa çekilmek istendiğini belirterek Bu çabaları boşa çıkaracaklarını ve bir bütün olarak yollarına devam edeceklerini söyledi.
ADD DGYK tarafından yapılan açıklama şöyle:
“Atatürkçü Düşünce Derneği, Kemalist Devrim ve İdeoloji’nin örgütlü yapısıdır. Temelinde Millî Mücadele ve Milli Kongreler vardır.
Dolayısıyla, büyük bir inanç kurumudur.
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin tüm üyeleri ve yöneticileri bu ilkelere yürekten bağlıdır. Hiç bir kişisel çıkar, şahsi beklenti ve siyasi makam hevesi davamızın, ideolojimizin ve kurumumuzun önünde olamaz. Bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoldaşlarıyız. Duruşumuz da yerimiz de konumumuz da bellidir.
Cumhuriyet Devriminin ve Devrime kişilik katan altı ok un yanındayız. Mücadelemiz de bu yöndedir.
Bir sayın gazetecinin katıldığı bir televizyon programında, dile getirdiği eski AKP’lilerin kuracağı yeni partide ADD yöneticilerinin de olacağı şeklinde ki ifadeleri talihsiz, gerçekten uzak ve hayal ürünüdür. Sayın gazeteci canlı yayında iken bu konuyu WhatsApp tan bizzat bana da sormuş ve kesin bir dille yalan olduğu kendisine yine WhatsApp yoluyla iletilmiştir. Buna karşın bir düzeltme yoluna gidilmemesini etik bulmadığımızı belirtmek isteriz.
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetimi ve örgütü yaptığı çalışmalarla, ATATÜRK TÜRKİYE’sini inşa etmek hedefini mutlaka gerçekleştirecektir. Başarı ve hedefe ulaşmak kesindir. Bunun dışında başka bir gündemimiz yoktur, olmayacaktır.
Atatürkçü Düşünce Derneği’ni iç karışıklığa çekerek, kişisel beklentilerini tatmin etmeye çalışanlar, bizler var oldukça bu amaçlarına ulaşamayacaktır.
Bir ve bütün olarak yolumuza ödün vermeden devam edeceğiz. Milletimiz de saygın Örgütümüz de müsterih olsun. Kötü niyetli çabalar yüreğimize çarparak yok olmaya mahkumdur.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER