Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAh şu erkekler!

Ah şu erkekler!

Erkek; insan, hayvan ve bitkilerin dişiyi dölleyecek cinsten olanıdır. Zenci, esmer, sarışın, beyaz, çekik gözlü gibi çeşitleri vardır. Belirli bir çiftleşme dönemleri yoktur, her an çiftleşmeye hazırdırlar.
Dünyada sayıları tam olarak bilinmese de 2017 itibariyle yaklaşık olarak 3.8 milyar civarındadırlar. En önemli özellikleri olarak penisleri gösterilmektedir. Çeşitli bölgeleri kıllıdır. Bunun yanında hem süt, hem et, hem ot ile beslenirler. Ayrıca en akıllı canlı olarak gösterirler!
Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur. Erkek, televizyonda maça konsatre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.
Erkekler kadınlara oranla duyguları ve hisleriyle hareket eder. O nedenledir ki kavgaları en çok erkekler yaparlar. Âşık bir erkek, evlenene kadar eksiktir. Evlendikten sonra ise bitmiştir.
Erkekler hep bakire kadın isterler, çünkü cinsel performanslarındaki başarısızlığın kıyaslanmasını istemezler. Genellikle edilgen ve tecrübesiz kadınlardan eş isterler, çünkü küçük efendileri hizmet yaparken sözleri geçsin isterler.
Erkekler, her kadın bedenine hakları var gibi bakarlar. Sahip oldukları kadınlara da başka erkekler aynı şekilde bakacak diye kadınlara hayatı zehir ederler. Kadınına ‘Ben sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum!’ diyen erkekler az değildir.
Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir. Kolay elde ettikleri kızla evlenmeyi düşünmezler. Evlenenlerin sayısı da azınlıktadır.
İki erkeğin en çok konuştuğu konu, kadınlar hakkında sahip oldukları benzer konulardır. Erkekleri tatmin edebilmek için, her şeyden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz, çünkü çoğu zaman ellerindekiyle yetinmezler.
Erkeklerde aşağılık kompleksinin adı ‘kıskançlık’ oluvermiştir. Oysaki kıskançlığı ‘sevgi’ yapan geri zekâlılıktır. Kadınlar erkeklere her zaman büyük hedef gösterirler ve erkeklerin onlara ulaşmasını engellerler. Çünkü kadınlar beğendiği erkeğe değil, güvendiği erkeğe âşık olurlar.
Ve kadınlar, sevmedikleri erkeğe hiç acımazlar!

KADIN HAYATTIR!

Kadın ise; erişkin, evlenmiş ya da kızlığını yitirmiş dişi insandır. Yeryüzünün en ilgi çekici, merak uyandıran öznelerinden biri olan kadın, karmakarışık bir yaratıktır. Üstüne yazılan, çizilen, konuşulan, hissedilen, her şeyle birlikte kadın harikuladedir ve bazen şeytanlığın içselleştirilmiş örneğidir.
Kadın, yan yana durması imkânsız bütün duyguları girift bir şekilde taşıyan, değiştirip dönüştürendir. Kadın, en çok kendi karmaşık dürtülerine, isteklerine, yalnızlıklarına, coşkularına mahkûmdur. Kadın dişidir, doğurgandır. Dolayısıyla da hep bir adım ayrıdır ve bazen akıl almaz biçimde erildir, güçlüdür. Bazense kendini tüketecek kadar zayıftır.
Aslında kadın savunmasızdır; erkek gibi güçlü değildir, yenilir. Ama her şeyi de yüreğinin gücüyle kazanır. Bir kadının en çaresiz olduğu an, gözyaşlarını kendi eliyle sildiği o andır.
Akıllı kadın, nerede salak olacağını bilendir. Kadın asla unutmaz, sineye çeker! Zamanı gelince, aynen iade eder.
Bir kadının elinden hayallerini almak, bir kaplanın yanından yavrusunu almak kadar tehlikelidir. Kadınlar polis gibidir. Ellerinde bütün delilleri vardır ama yine de erkeğin itiraf etmesini ister.
Kadın, eşiyle sevişmeyi uzun tutmak ister ‘ahlaksız’ ilan edilir.
Kız çocuğu satılır, ticarete dökülür, gelir elde edilir.
Kızlar okutulmaz, kızlar için harcama yapılmaz. Kızlar, babası yaşındaki adamla zorla evlendirilmek istemez, sevdiğine kaçar öldürülür.
Kadın, sadece cinsel araç olarak görülür, kullanılır. Kadının duygusu ve hisleri hiç önemli değildir. Kadın sadece çocuk doğurmada görevlendirilmiştir. Kadın, hizmet etmede ereklere ve erkek ailesine gönderilmiş besleme olarak görülür.
Kadın yıllarından, eziyetinden hasta olur, çürür, çöker; yerine yeni kadın alınır.
Oysaki kadın sevgiden, aşktan, merhametten, vicdandan yaratılmıştır.
Ve kadın gerçekten hayattır. Bir çocuğa en iyi nasıl annesi bakıyorsa, bir erkeğe de en iyi bakan kadınıdır. Bu yüzden erkekler; özgür düşünen, güçlü, kişilikli kadınlardan korkarlar, çünkü ne kadar aciz olduklarında yüzleşmekten kaçarlar.
Bir erkek her halt yediğinde görmezden gelinir. Ama bir kadın ‘bedenim benimdir sana ne’ dese, adını kötüye çıkartmaktan hiç gocunmazlar.
Erkekler ahlakı kişilikte kaybederler, kadının apış arasında ararlar. Erkeklerin namusunu kadın kazandırır, nasıl bir erkek oldukları kadına göre ölçülür. Erkekler ancak karıları ‘namussuzluk’ yaparsa utanırlar, ödleri kopar. O yüzden ruhları tahakkümcüdür. Çağdaş ve kariyer sahibi kadınların seviyesine yetişemeyen erkekler ‘aşağılık’ kompleksine kapılırlar ve kendilerine zarar verirler.

SAPIK ZİHNİYETLİ ERKEKLER!

Erkek vahşeti her yerdedir! Kadına fiziksel, psikolojik, ve ekonomik şiddet uygulayanlar, erkeklerdir.
Erkekler, kadına fiziksel şiddet uygulayan, kadının ev dışında çalışmasına izin vermeyen, gelirine el koyan, ailesi ya da arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermeyen, hakaret eden veya istemediği halde cinsel ilişkiye zorlayan yaratıklardır.
Boşandığı eşini tehdit edenler, öldüresiye dövenler, bıçaklayanlar, yaralayanlar, öldürenler; sevilmeyen, istenmeyen erkeklerdir.
Yapılan araştırmalara göre, Türkiye’de 100 kadından 42’si eşinden veya birlikte olduğu kişiden fiziksel veya cinsel şiddet görmektedir.
Çocuklara cinsel istismarda bulunan erkeklerdir!
Kadınlara evlilik içi ya da evlilik dışı tecavüz edenler, cinsel saldırı ya da tacizde bulunanlar hep erkeklerdir. Kadınları fuhşa zorlayanlar da erkeklerdir.
Aslında faşizm erkeklerden başlar! Faşizm, kendini ‘erkek’ sananların, insan olmayanların, cinsel organından yukarı çıkamayan kafaların zihniyetinden fark edilir. Erkekler, cahillikle övünen tek canlı olmanın, nasıl bir hakaret olduğunun farkında bile değillerdir.
Aslında erkekler, bu dünyada var oluş nedenini bile doğru anlamayan yaratıklardır. Erkekler sadece cinsiyetten ibaret değildir. Erkeklik, diğer canlılarda, hayvanlarda da vardır! İnsan olmak için, cinsiyetten önce kişiliğe ihtiyaç vardır. Ve erkeğin insan olabilenine ‘adam’ denir!
Kadına şiddet uygulayan, tacizde bulunan ve ‘adam’ olmayan erkekler hep Şeytan’a uyduklarını söylerler ve şahsi suçlarını Şeytan’ın üzerine atarlar. Oysaki kadına şiddet uygulayan, tacizde bulunan sapık zihniyetli cinsten yaratıklar ‘erkek’ değildir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER