Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAK PARTİ HATAY İL BAŞKANLIĞINA MEHMET YELOĞLU'NU ATANDI

AK PARTİ HATAY İL BAŞKANLIĞINA MEHMET YELOĞLU’NU ATANDI

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Partisinin Hatay İl Başkanlığı görevine Hatay İl Başkanlığına Mehmet Yeloğlu’nu atandı.

AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yaklaşık 4 aydır Mehmet Ali Yanmaz’ın vekaleten yürüttüğü AK Parti Hatay İl Başkanlığı’na 2004-2009 yılları arasında AK Parti’den Antakya Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Yeloğlu’nun atandığı belirtildi.

Yeloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hatay İl Başkanlığı görevine atamasının yapıldığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Kurulduğu günden bu yana istikrar, güven, barış ve adaletin simgesi olan partimizde böyle bir görev tevdi edildiği için onur duyuyorum. Bundan sonraki tek hedefim, ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ ilkesi ile partimizi ilimizde en üst seviyeye çıkarmak, Hatay’ı hak ettiği noktaya taşıma yolunda canla başla çalışmaktır. Bunun için de bir olmak, beraber olmak, davamız çerçevesinde tek yürek olmak gerekir. Bu kutlu yolda tüm partililerimizin ve hemşerilerimin desteğini ve duasını bekliyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER