Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAK Parti’den İGC’ye ziyaret

AK Parti’den İGC’ye ziyaret


AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili yönetim kurlu üyeleri ve belediye başkan aday adaylarıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, Gazeteciler cemiyeti ve üyelerinin İskenderun için her zaman bir arada olduğunu ve birlikte devam edeceğini belirterek Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, İGC’nin yaptığı genel kurulun hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Yeni yönetim kurulunuzu şahsınızda kutluyorum. Bugün basın bizim açımızdan oldukça önemli bir sektör. Biz siyasetçiler olarak ne kadar çok çalışırsak çalışalım, siz değerli basın bunu kamuoyu ile paylaşmadığı zaman yaptığımız çalışmalar faaliyetler kendimizde kalır. Dolayısıyla toplumu bilgilendirilmesi açısından yaptığınız bu çalışmaları bizler çok değerli buluyoruz” diye konuştu.
Yerel seçimlerde kendilerini uzun bir seçim kampanyası beklediğini sözlerine ekleyen AK Parti İl Başkanı Güler “Kış günleri ve seçim kampanyası uzun bir süre bizi bekliyor. Renkli bir seçim kampanyası yaşayacağız. Bizler AK parti teşkilatları olarak tüm kademelerimiz ile seçime canlı bir şekilde hazırız” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER