Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"ANADOLU ŞAHLANACAK DOLAYISI İLE ESNAF ŞAHLANACAK"

“ANADOLU ŞAHLANACAK DOLAYISI İLE ESNAF ŞAHLANACAK”


Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu Sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet etti.
CHP Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile birlikte çıktığı sanayi sitesi ziyaretinde Riyat Kırmızıoğlu esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tüm esnafın tek tek elini sıkarak kendisi ile Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ ye destek isteyen Kırmızıoğlu’na esnaf, destek sözü verdi. Ziyaret sırasında bazı esnaflar; “ Bu kez sana söz veriyorum ki oyum senindir bu güne kadar CHP ye oy vermedim ama şimdi sana bir sözüm var ve bu dönem oyumu sana vereceğim “dedi.
Riyat Kırmızıoğlu; “Bugün sanayi esnafını ziyaret ederek onların gözlerine bakarak ellerini tutmak ve memleket hakkında ki düşüncelerini öğrenmek fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Bir çok arkadaşımıza erişemeyiz çünkü çok geniş bir esnafımız var ama şunu çok iyi biliyoruz ki bir çok sanayi esnafı maalesef ki bu güne kadar hak ettiğini alamamıştır. Herkes oturup müşteri bekliyor durumun böyle olması da bizleri üzüyor. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı döneminde esnafımızın yüzü gülecek. Esnaf bakanlığımızı kuracağız. Küçük ve orta ölçekli esnafımıza vereceğimiz hem SGK hem de vergi desteği ile inşallah Anadolu şahlanacak ve dolayısıyla esnaf şahlanacak” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi yüzbinlerce Hatay’lının beklediğini ,İnce’nin Hatay ziyaretinde hem ülkeye hem de bölgeye dair açıklamalar yaparak çok özel ve güzel şeyler söyleyeceğini ifade eden Kırmızıoğlu; “Muharrem İnce ,bu ülkenin civan mert delikanlısı Yalova’dan çıktı. 81 ile ve 81 Milyona hitap edecek şekilde ince aklıyla dokunarak bu ülkeyi ilmik ilmik dokuyarak geliyor. Şunu da unutmayalım sanayi esnafı bizler Muharrem İnce gibi gezmeye çalışıyoruz ve Hatay’ın muharrem incesi olmaya da ben adayım”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER