Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelANTAKYA BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA FIRIN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA FIRIN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mübarek Ramazan ayında da vatandaşın sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirdiği fırın denetimlerini sürdürüyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre ekipler merkez mahallelerde bulunan fırınlarda hijyen denetimleri gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında fırın çalışanlarının hijyen kurallarına uymaları, ekmeklerin gramajları, çalışanların bone, eldiven ve önlük kullanmaları, ekmek ve diğer unlu mamullerin kağıt ambalaj içerisinde satılması, imalathane temizlikleri, hamur teknelerinin temizlik ve hijyeni, işyerlerinin haşere ve fare konusunda ilaçlanmış olması, fırın havalandırma sistemi olup olmadığı konuları incelenerek gerekli önlemlerin alınması hususunda hatırlatmalarda bulunuluyor.
Denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğinin belirtildiği açıklamanın devamında vatandaşlar, halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaştıklarında, Antakya Belediyesi’nin 0326 221 93 33 numaralı telefonlarından, facebook ve twitter sosyal medya sitelerinin AntakyaBld hesaplarındanAntakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerine ulaşmaları konusunda bilgilendirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER