Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelANTAKYA DEFNE ROTARY KULÜBÜ’NDE YENİ BAŞKAN REFET ATAYURT

ANTAKYA DEFNE ROTARY KULÜBÜ’NDE YENİ BAŞKAN REFET ATAYURT

Antakya Defne Rotary Kulübü dönem Başkanı Volkan Ekmekçi; görev süresinin dolması nedeniyle yeni dönem başkanlık görevini Refet Atayurt’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan 2018-2019 Dönem Başkanı Volkan Ekmekçi; “Bugün dönemimin teması olan ‘ilham kaynağı olalım’ sloganıyla başlattığımız bir yılı bitirmenin huzurunu yaşıyorum. Çok keyifli projeler ve sevgili Rotary ailem ile birlikte topluma hizmet ederek geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Antakya Defne Rotary Kulübü, kurulduğu günden itibaren “topluma hizmet” projeleri ile Refet Başkanımız ile hizmet etmeye devam edecek. Kulüp üyesi arkadaşlarıma ve bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Volkan Ekmekçi daha sonra 2018-2019 dönemindeki görevini tamamlayarak başkanlık kolyesini 2019-2020 dönem başkanı Refet Atayurt’a devretti. Başkanlık kolyesini taktıktan sonra bir konuşma yapan Antakya Defne Rotary Kulübü yeni dönem Başkanı Refet Atayurt, geçmiş dönem başkanı Ekmekçi’ye ve yönetim kuruluna yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Atayurt;”Bugün dönem sloganımız ‘Rotary Dünyayı Birleştirir’ diyerek yönetim kurulumla beraber bayrağı devraldım. Guvernörümüz Mehmet Hakan Karaalioğlu’nun deyimiyle “eğitim şart, kültür gerekli, sanat kacınılmaz” Bu üç tema üzerine daha çok çalışacağız. Sizlerle, hep beraber yapacağız. Kulübümle yeni projeler üretirken ve yeni başarılara imza atarken birlikte başararak mutlu olacağız” dedi. Ayrıca, Defne Interact Rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı İnci Tabaklar; başkanlık görevini 2019-2020 dönem başkanı Koray Kirkizoğlu’na, 2018-2019 Dönemi Guvernör Yardımcısı Süleyman Çolakoğlu da görevini Mehmet Ali Çarpar’a devretti.

Geceye Doğu Akdeniz Yaz Kampı için gelen yabancı öğrenciler de katıldı. Devir- teslim töreni, geleneksel pasta kesimiyle sona buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER