Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelARSUZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR.ASAF GÜVEN İTSO’YU ZİYARET ETTİ

ARSUZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR.ASAF GÜVEN İTSO’YU ZİYARET ETTİ

CHP’den Arsuz Belediye Başkan adayı  olan Dr.Asaf Güven, İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında İTSO’yu ziyaret ederek, projelerini anlatan Dr.Asaf Güven, Arsuz’un tarım ve  turizm yönünden gelişmesi için çalışacaklarını belirterek, “Arsuz halkımızın ve bölge insanımızın beklentilerine cevap verecek şekilde çalışmalar yapıyoruz, Gerek alt yapı gerekse imar konularında yapacağımız çalışmalarla Arsuz’u cazibe kenti yapmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin en güzel deniz sahili ve kumsalı bölgemizde mevcut. Bu doğal güzellikleri insanlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Tabi bölgem önemli bir turizm potansiyeline sahip, bu potansiyeli de en iyi şekilde değerlendirmek için çalışacağız” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise İskenderun ile Arsuz’un ayrılmaz bir bütün olduğuna vurgu yaparak; “Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Daha önceki Belediye Başkanlığı döneminden bilgi birikim ve tecrübeleriniz var. Bu tecrübelerinizi Arsuz ve bölgemiz için en iyi şekilde kullanacağınızdan eminiz.  Arsuz Samandağı yolunun da açılacak olması bölgemizin ulaşım ve turizm yönünden gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Arsuz geniş coğrafi yapısı ile bölgemiz için potansiyeli yüksek bir ilçemiz ve hal kımızında beklentileri büyük. Gerek tarım sanayi, gerekse turizm yönünden Arsuz’un önümüzdeki dönemde önünü açık olarak görüyoruz. Bizler de, İTSO yönetimi olarak Belediye Başkanı seçilmeniz durumunda bölgemize ekonomik, sosyal ve kültürel yönden değer katacak projelerde birlikte çalışabiliriz.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven’in ziyaretinde,  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Selma Yılmaz, Hıdır Güneş, İTSO Meclis üyeleri Fuat Keser, Bülent Seküçoğlu, Yusuf Akar, İsmet Kulu, Orhan Özkan yer aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER