Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuz’da ‘Gadir-i Hum’ Konferansı…

Arsuz’da ‘Gadir-i Hum’ Konferansı…


EHDAV (Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı) Başkanı Ali Yeral, 29 Ağustos Çarşamba günü Arsuz Turizm ve Kültür Derneği’nin düzenlediği ‘Gadir-i Hum’ konferansına konuşmacı olarak katılacak.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, yıllardır ilçede eksikliği hissedilen, birbirinden farklı konuların gündeme taşınacağı, halkın bilgilendirileceği konferanslar düzenlenmesine katkı sunmak istediklerini söyledi.

Dernek Başkanı Hasan Arslan, EHDAV (Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı) Başkanı Ali Yeral’in de konuşmacı olarak katılacağı ‘Gadir-i Hum’ ile ilgili konferansla bu bayramın manevi anlamı hakkında bilgiler paylaşılacağını ifade etti.

İskenderun’da Kurban Satış Yeri Hazır

ATKDER Başkanı Hasan Arslan, farklılıkların zenginlik olarak özümsendiği Arsuz’da toplumsal kucaklaşmanın gerçekleşeceği konferansla ilgili şu bilgileri verdi: “Konferans 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 19:30’da Lion King Otel’de gerçekleşecek. Kuran-i Kerim tilaveti ile Duaların okunacağını ve Gadir Hum Bayramı’nın manevi değerinin anlatılacağı konferansın sunuculuğunu Gazeteci Ali Yolcu yapacak. Ücretsiz olan Konferansa tüm Arsuz halkımızı birlik ve beraberliğimizi göstermek için bekliyoruz…”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER