Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaşkan Culha, Asfaltlanan yollarda keyifle yürüdü

Başkan Culha, Asfaltlanan yollarda keyifle yürüdü

Arsuz Belediyesi, ilçe genelindeki yolları modern hale getirmek amacıyla başlattığı asfalt bakım-onarım ve serim seferberliğini sürdürüyor.

 

 


Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Nergizlik Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, asfalt çalışmaları tamamlanan yollarda da ekibiyle birlikte büyük bir keyifle yürüdü.
“Arsuz’un her mahallesindeyiz”
Karahüseyinli Mahallesi’nde başlayan, Arpaderesi’nin ardından Nergizlik’te devam asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından ekiplerin Gözcüler ve Harlısu Mahalleleri’ne geçeceğini ifade eden Başkan Nazım Culha, yıllara sari olarak gerçekleşen asfalt ihalesi kapsamında bütün yolların asfaltlanacağını ve hizmetlerin Arsuz’un tüm mahallelerine yayılarak hızla devam ettiğini ifade etti.
Asfalt çalışmasının yanısıra Harlısu Mahallesin’de parke, ilçe merkezinde kent meydanı, nikah salonu ve semt pazarı, Karaağaç Mahallesi’nde sahil yürüyüş yolu projesi ve Karaağaçspor tesisleri yenileme çalışmaları, Derekuyu’nda köprü, Üçgüllük Mahallemizde yol dolgu çalışmaları, Çamçiftlik de menfez çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Nazım Culha, Arsuz’un adeta yeniden şekillendiğini ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER