Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaşkan Culha, personeliyle bayramlaştı

Başkan Culha, personeliyle bayramlaştı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bayram tatili öncesi son mesai gününde halka birlikte hizmet verdiği belediye personeliyle bayramlaştı. Gözcüler Sahil Kafe’de Başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Özgür Murt’un yanı sıra birim müdürleri ve personelinin eksiksiz olarak katıldığı bayramlaşmada Başkan Culha, göreve başladığı günden beri personeliyle kutladığı dördüncü Ramazan Bayramı olduğunu belirterek, halk için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Birbirlerine duyulan güven ve verdikleri destekle Arsuz’a çok güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Nazım Culha, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nın dostluk, barış, kardeşlik, dayanışma hususunda çok önemli bir ay olduğunu hepimiz biliyoruz. Küslükler varsa, konuşmadığımız insanlar varsa bu bayram tam fırsatı. Büyük küçük demeden gerekli adımı atıp, dargınlıkları unutalım. Büyüklerimizi, yaşlılarımızı ihmal etmeyelim, onları ziyaret edelim. Tüm enerjisiyle Arsuz için çalışan, siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Ramazan Bayramı’nın başta sizlere, ailenize, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum, inşallah nice ramazan bayramları görürüz hep birlikte..” dedi.
Başkan Nazım Culha kendisine ikram edilen bayram şekerinin ardından, bütün personelin tek tek elini sıktı ve hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER