Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN FATİH TOSYALI ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN FATİH TOSYALI ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde asfalt yama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İsmet İnönü Mahallesinde yol düzenleme ve yama çalışmaları ile Mustafa Kemal Mahallesinde yapılmakta olan yol düzenleme ve asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.


ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

İlk olarak Mahalle Muhtarı Engin Aktuğ ile birlikte mahallede yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” İlçe genelinde çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok noktasında asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor” dedi.

YOLLAR DAHA KULLANIŞLI HALE GELİYOR

Daha sonra Mustafa Kemal Mahallesindeki çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı,”Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama Ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. İskenderun Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER