Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Fatih Tosyalı Hafta Sonu Çeşitli Programlara Katıldı

Başkan Fatih Tosyalı Hafta Sonu Çeşitli Programlara Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı hafta sonu düzenlenen çeşitli programlarda vatandaşlarla bir araya gelerek İskenderunluları yalnız bırakmadı.

Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Fatih Tosyalı, hafta sonu düzenlenen etkinlik, şölen, düğün ve taziyelere katıldı.

Başkan, ABADER Şölenine Katıldı

İlk olarak Bekbele yaylası Çamlık Mevkiinde Abacılı Yörük-Türkmen Derneği (ABADER) tarafından düzenlenen geleneksel “Yörük Türkmen Şölenine” katılan Başkan Fatih Tosyalı, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak ,”Gelenek, görenek, örf ve adetlerin yaşatılmasına katkı sağlayan ve birlik beraberlik duygularını pekiştiren şölenin düzenlemesinde emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

Kitap Otağına Ziyaret

Kitap otağı sahibi Aşir Alkaç kardeşimizi AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Şehidimizin Mevlidine Katıldı

Daha sonra Şehit Uzman Çavuşumuz Mehmet Dursun için şehitlikteki kabri başında ailesi tarafından okutulan Mevlid-i şerife katılan Başkan Fatih Tosyalı, şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet aile yakınlarına başsağlığı diledi.

İşitme Engelliler İle Bir Araya Geldi

İskenderun Belediyesi 2’nolu sosyal tesislerinde İskenderun İşitme Engelliler Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Başkan Fatih Tosyalı,”Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

Gültepe Mahallesi’nde önceki dönem belediye meclis üyesi Kemal Tekbaş tarafından okutulan mevlid-i şerife ve Cumhuriyet Mahallesi’nde İskenderun Spor’un kurucularından ve taraftarlar önderi merhum Mahmut Taşkır için okutulan mevlidi şerife AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte katılan Başkan Tosyalı, tüm ölmüşlere Allah’tan rahmet diledi.

Nikâh Merasimine Katıldı

Küçükyıldız ve Köybaşı ailelerinin kıymetli evlatları Nevin Küçükyıldız ile Sercan Köybaşı’nın nikahlarını kıyan Başkan Tosyalı, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek her iki aileye de hayırlı olsun dileklerimizi iletti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER