Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN BELEN BELEDİYESİNE ZİYARET

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN BELEN BELEDİYESİNE ZİYARET


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “belediye başkanı arkadaşlarımızla halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcısı Ahmet Keskin ile birlikte Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Belediye başkanı arkadaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz.Belediye hizmetlerinde yapmış olduğu proje, çalışmalar ve faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. İskenderun – Belen bir bütündür. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Hepimizin amacı halkımıza en iyi hizmeti vermektir” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise ,”Halka hizmet noktasında sürekli dayanışma ve yardımlaşma içerisindeyiz. Zaman zaman belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkanlar çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER