Salı, Nisan 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN GÜVEN, “BİLİM FUARI’NA” KATILDI

BAŞKAN GÜVEN, “BİLİM FUARI’NA” KATILDI

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arpagedik Ortaokulu’nun düzenlediği, TÜBİTAKtarafından desteklenen,“Bilim Fuarı’na” katıldı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arpagedik Ortaokulu öğrencilerinin TÜBİTAK desteği ile gerçekleştirdikleri “Bilim Fuarı” açılışını, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile birlikte gerçekleştirdi.

                Bilimin öneminden bahseden Başkan Güven, “ Bilim bizim için olmazsa olmazlardan bir tanesidir. İnsanoğlunun var olması için bilim ile birlikte, yeni teknoloji, yeni yaşam alanlarıve insanların rahatına olacak şeyler bilimle birlikte olacaktır. Bilim aynı zamanda insanların daha çok bilinçli olmasını sağlayacaktır. Bu nedenle, bu tip fuarların açılması çok önemlidir. Öncülük eden öğretmenlerimize, milli eğitim müdürlüğümüze ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum,” dedi. Öğrencilerin yapmış olduğu bilimsel çalışmaları yakından inceleyen Başkan AsafGüven, ilçe genelindeki okullarda, böyle yetenekli ve bilime önem veren öğrenciler olduğu için mutlu olduklarını ifade etti. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Fuar alanını gezdikten sonra Arsuz’da düzenlenen Ortaokullar Arası Resim Yarışmasında birinci olan öğrenciye madalyasını takdim etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER