Salı, Nisan 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN NEHİR PLAKET ALDI

BAŞKAN NEHİR PLAKET ALDI

Samandağ İlçe Spor Müdürü Ceyhun Yılmaz, Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret ederek spora verdiği katkılardan dolayı İl Spor Müdürü adına teşekkür Plaketi takdim etti.

Dün Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret eden Yılmaz, ziyaret sırasında şunları söyledi “Geçtiğimiz günlerde ilçemizde yapılan Türkiye Hentbol Şampiyonasındaki katkıları ve spora desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu teşekkür plaketini İl Spor Müdürümüz Sayın Emrullah Taşkın adına Belediye Başkanımız Sayın Mithat Nehir’e takdim ediyorum dedi.
Bu nazik ziyaret ve davranışlarından dolayı il ve ilçe spor müdürlerine teşekkür eden başkan Nehir “ göreve başladığı günden bu güne ilçemizdeki sportif aktivitelerin artmasına yönelik çalışmalarını gözlemlediğimiz ilçe spor müdürümüzü takdir ediyorum. sporun toplum yaşantısındaki yeri ve öneminin farkındayız. İl müdürümüzün bu yönde gösterdikleri çabaların yanında olacağız. Eğer başarabilirsek sporu belki dar alanlardan çıkarıp bütün mahallelere yaymak amacındayız. Bu konuda diğer kurumlarla işbirliği içinde olduğumuzda başarabileceğimizi düşünüyorum “ dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER