Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN NEHİR, VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN NEHİR, VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Koyunoğlu mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.İlçe sakinlerinin söz sahibi olması adına mahalle ziyaretlerinin önemine değinen Başkan Nehir,  Koyunoğlu mahallesi sakinlerinin , talep, görüş ve önerilerini yerinde dinledi.

Başkan Nehir’, Koyunoğlu mahallesi ziyaretinde, CHP Hatay İl Sekreteri Halil İbrahim Özgün,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı,Koyunoğlu mahalle muhtarı Salih Dikel,Belediye birim müdürleri  ile birlikte vatandaşlarla buluştu.

Koyunoğlu mahallesinde yıkılan ortaokulun yerine yeni bir okul yapılması hususundaki talep Belediye Başkanı Mithat Nehir’e iletildi. Başkan Nehir, İlgili alanın okul yeri olarak ihdas edilmesi ile ilgili gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti.

Koyunoğlu mahallesinin alt yapı, üst yapı sorunlarıyla ilgili Samandağ Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda olan çalışmaların yapılacağını Büyükşehir Belediyesi ve Hatsu’nun yetki ve sorumluluğunda olan problemlerin çözümüyle ilgili yetkili makamlarla görüşeceğini  belirtti.

Başkan Nehir, vatandaşlarla farklı mahallelerde bir araya gelmeye devam edeceklerini  kaydetti.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER