Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaşkan Seyfi Dingil, Koltuğu Öz’e bıraktı!

Başkan Seyfi Dingil, Koltuğu Öz’e bıraktı!


İskenderun Atatürk İlköğretim Okulu 3-C sınıfı öğrencisi Egemen Öz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den Başkanlık koltuğunu devraldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in koltuğuna oturan İskenderun Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Egemen Öz, Belediye başkanı olmanın keyfini yaşadı.

Atatürk İlköğretim Okulu (3-A) sınıfı öğrencilerinden Hanife Mustafa, özel Kalem Müdürlüğü, (4-A) sınıfı öğrencisi Nehir Öncel’de Basın Müdürlüğü koltuklarını birer saatliğine devraldılar.

İskenderun Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Yahya Demirel ile (3-A) sınıf öğretmeni Elif Horata’nın da hazır olduğu törende Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkanlık koltuğuna oturan Egemen Öz, çocuklar için oyun ve ders çalışma alanlarının çoğaltılmasını ve İskenderun’da bir profesyonel kulüp görmek istediklerini söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı ve öğrencilere hediyeler verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER