Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN SEYFİ DİNGİL ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerini yalnız bırakmıyor.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TBMM idare amiri Orhan Karasayar ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Bekbele’de şehidimiz Ferhat Gedik’in, şehidimiz Fatih Yonca’nın, Akçay’da şehidimiz Ali Çıracı’nın ailesine, Modern Evler’de şehidimiz Kürşat Can’ın ailesine ziyarette bulundu.

ONLAR BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazi olan vatan evlatlarına ne yapsak minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Onlar bizler için, vatan için canlarını veda ederken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. İskenderun Belediyesi olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız” diye konuştu.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Vatanımızda rahatça yaşıyorsak bunları şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların aileleri de bizlere emanettir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde şehit ailelerinin talep öneri ve görüşleri de alıyor hızlı bir şekilde gerekli işlemler yapılıyor” diye konuştu.

Ziyaret karşısında duydukları memnuniyeti ifade eden şehit aileleri ve gaziler ise teşekkürlerini ifade ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER