Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Tosyalı Yayla Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Başkan Tosyalı Yayla Sakinleri ile Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaz aylarında vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı yaylaları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İskenderun İlçe başkanı Abdülkerim Güven ve Belediye başkan yardımcıları ile birlikte Azganlık ve Bekbele yaylalarında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

En Ücra Köşeye Kadar Hizmet

Her zaman halkımızın içerisinde olmaya devam ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Bizleri sıcak ve samimi bir ortamda konuk eden değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu çerçevede Azganlık yaylasında ikamet eden vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sohbet ettik. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Daha sonra Bekbele Dörtoluk yaylasında kıymetli vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yayla sakinlerimizin istek öneri ve talepleri dinledik. Kentimizin en ücra köşesine kadar hizmetlerimiz artarak devam edecek. Bizleri yakın ilgi alaka ve samimiyetle karşılayan hemşerilerimize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yaylara Hizmet Etmeye Devam

Yaylalara her türlü hizmetin yapıldığını dile getiren Başkan Fatih Tosyalı,”Belediye olarak yaz ayları başlamadan önce vatandaşlarımız yaz aylarında yoğun olarak kullandığı yayla yollarının bakımlarını, onarımlarını yaptık. Yayla yollarında çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan düzenlemeler ile yaylalara ulaşım daha rahat hale geliyor. Bunun yanı sıra düzenlediğimiz toplantılar ile halkımızın sorunları dinliyor belediyemizin imkanları ölçüsünde çözüm buluyoruz.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER