Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBayan futbolcuların Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Bayan futbolcuların Hedefi Türkiye Şampiyonluğu


Hatay’ın Samandağ ilçesi Tomrusuyu Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı rakiplerini yenerek bölge birincisi oldu. Adıyaman’da Hatay’ı gururla temsil eden takım, Mardin ve Adana’yı eleyerek bölge birincisi olmayı başardı.

8-11 Mart tarihleri arasında Adıyaman’da gerçekleşen müsabakalarda Samandağ Tomruksuyu Atatürk Ortaokulu Yıldız Bayanlar Futsal Takımı, rakiplerini teker teker yenerek bölge birincisi oldular.

Tomruksuyu Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Cüneydioğlu, takımlarının sene başında kurulduğunu ve kısa sürede bölge şampiyonu olduğunu söyledi.

Cüneydioğlu, çocukların Samandağ’da oynadığı maçları namağlup birinci olarak bitirdiğini ve hedeflerinin Niğde’de Türkiye birinciliği olduğunu belirterek: “Takımımız bu yıl sene başında İsa Aşkar hocamız tarafından kuruldu. Samandağ’da oynadığımız maçları namağlup birinci olarak bitirdi çocuklarımız. Ondan sonra Hatay’daki maçlarımızı il birincisi olarak bitirip Adıyaman’da Hatay’ı temsil etmeye hak kazandık. Geçen hafta 8-11 Mart arasında Adıyaman’da düzenlenen bölge finallerinde çocuklarımız Mardin ve Adana ekiplerini eleyerek bölge şampiyonu oldular. Bu şekilde Şanlıurfa’da 5-8 Nisan arasında yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandılar. 5-8 Nisan arasında Hatay’ı yarı finalde Şanlıurfa’da temsil edecekler. İnşallah oradaki süreç başarıyla sona erer. ve Niğde’de Türkiye şampiyonluğuna doğru ilerleriz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER