Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Belen Kaymakamlığının Ramazan Bayramı münasebeti ile düzenlemiş olduğu Bayramlaşma programı, saat 09:45’de Belen Seyir Terasında gerçekleştirildi.

Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR, Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi Partilerin İlçe teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın yoğun katılımı ile yapılan Bayramlaşmada konuşan;

Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU;

“Bir ay boyunca tuttuğumuz orucun ardından bayrama kavuşmuş bulunuyoruz. Rabbim huzur içerisinde nice bayramlara bu coşkuyla kavuşmayı nasip etsin. Bir taraftan bayram sevincine kavuşmuşken bir yandan da hüzünlüyüz. İskenderun’dan bir Şehidimiz var Rabbim ailesine metanetler ihsan etsin. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR;

“Bayramlar kaynaşmanın, kardeşliğin, dargınların barışmasının huzur ortamının artmasında çok önemli günlerdir. Şu üç günlük dünyada hepimiz geçiciyiz. Belenimiz hangi inançtan, hangi siyesetten olursa olsun, güzel ülkemizin geleceği adına üzerine düşeni yapmıştır. Ülkemiz üzerine oynanmak istenen oyuna müsaade etmemiştir. Elele omuz omuza vererek kirli oyunun üstesinden gelmiştir.

Bu bayramlar daha fazla kenetlenmemize, vatanımız bayrağımız ve inancımız adına daha fazla mücadele etmemize büyük katkılar sağlamıştır.

Yüce Rabbimden sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara eriştirmesini diliyorum” dedi,

Kaymakam Abdulaziz AYDIN;

“Bugün rahmete uğurlayacağımız şehidimiz dolayısıyla buruk bir bayramın başlangıcındayız. Hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum. Sağlıkla, afiyetle, huzurla geçireceğiniz nice bayramlara erişmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemizin bu huzur iklimini bozmak isteyen bir çok odak var. Bizimse millet olarak yapmamız gereken bellidir. Bu odaklara inat birlik ve beraberliği, dayanışmayı daha yoğun bir şekilde göstermek zorundayız bununda başka reçetesi yoktur.

2011 yılından buyana Suriye’de başlayan iç savaş dolayısıyla bu Millet atalarımıza layık bir şekilde, oradan aldığı mirasla mazlumlara, garip gûrebaya sahip çıkmayı, onlara sığınak olmayı bilmiştir. Allah bu devlete bu millete zeval vermesin. Çevremizde yaşadığımız hadiseleri kendi memleketimizde göstermesin. Dışarıda nazlı nazlı dalgalanan bayrağımız İnşallah ebediyete kadar dalgalanmaya devam edecektir. Belenli bunu çok güzel göstermektedir. Biz bu şekilde birlik içerisinde olduğumuz sürece üzerinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.
Hepinizin bayramını kutluyor, evlatlarınızla ailelerinizle birlikte geçireceğiniz nice bayramlar diliyorum.” diyerek konuşmalarını tamamladılar.

Konuşmaların ardından misafirlerin uğurlanması ile bayramlaşma töreni sona erdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER