Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"BELEDİYECİLİK BENİM İŞİM HERKES İŞİNİ YAPSIN”

“BELEDİYECİLİK BENİM İŞİM HERKES İŞİNİ YAPSIN”

Mete Aslan ve beraberindekileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler karşıladı.

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, İskenderun ittifakı olarak ortaya çıktıklarını belirterek,” Ankara 250 bin nüfuslu Türkiye’nin gözde şehri İskenderun’u Ankara’dan keyif çatarak, alem yaparak aday belirleyemezler. Böyle bir hakları yok. Şimdi iki adayımız da altın gibi çocuk. Onlara lafım yok. Ama unutmayınız ki belediyecilik bir meslektir artık.Kişilik olarak lafım yok. Ancak belediyecilik artık bir meslektir. Ben doktorluk yapamam, demir çelik işini de yapamam. Çünkü anlamam. Belediyecilik ise benim işim. O açıdan herkes kendi işini yapması daha mantıklı” İskenderun’un en büyük eksiği birlik beraberlik ve dayanışmadır. İskenderun’da yıllardır politik dönemlerde ayrışmalar başlar biz buna karşıyız. Bunu protesto ediyoruz. İskenderun’da yaşayan herkes kardeştir. Herkes İskenderunludur. Herkes Türk vatandaşıdır. Bu memleket bizimdir. Oy veren vermeyen, kazanan kazanmayan. İskenderun artık gazaba uğraya uğraya bugün Hatay’ın en küçük ilçesi haline getirildi. Büyük şehir yasası çıktığı zamanda tepki gösteren bendim. Hatay Büyük şehir olmaz olmasının altında başka şeyler yatıyor demiştim. Belediyecilik bilgimiz tecrübemiz ve birikimimizle burada büyükşehir olmaz.”

Mete Aslan bir partinin oylarını bölmek için aday oluyor diyorlar niye sebep Mete Aslan’ın buna ihtiyacımı var diyerek şunları söyledi:


“ Benim o adayların % 20 fazlasıyla oyum var. Ben mi onları böleceğim, onlar mı beni bölecek. Bizim aday olmamızın tek nedeni kazanmak ve tekrar İskenderun’da en azından cenazemizi, en azından düğün alayımızı ana yola çıkartacak yolları tekrar yapmak.Mete Aslan Bulvarı yapıldığında çok konuşuldu ama bakın bugün yetmiyor ne yapmak lazım yeni yollar açmak lazım.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER