Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘BİR TAŞ DÜNYASI’ ADLI SERGİ AÇILDI

‘BİR TAŞ DÜNYASI’ ADLI SERGİ AÇILDI

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi 8-14 yaş kursiyerlerin el emeğinden oluşan ve geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak “Bir Taş Dünyası” adlı serginin açılışına katıldı.

Primemall Avm’de gerçekleşen açılışa Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop’un eşi Reyhan Tortop, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün eşi Zehra Karabörk, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Durdunaz Horoz, Belediye Meclis Üyeleri Aynur Karaçete, Mustafa Tül, Başkan Yardımcıları Mustafa Kemal Karakaplan, İbrahim Sarı, Gençlik Merkezi kursiyerleri ve eğitmenleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Belediyemizin Gençlik Merkezi kursiyerlerimizin hazırlamış olduğu Bir Taş Dünyası adlı sergimize hoşgeldiniz. Sergimizin hazırlanmasında emeği geçen Gençlik Merkezi kursiyerlerimize, kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimizin değerli ailelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sergimizin tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak. Bu uğurda emek veren herkese teşekkür ediyorum. Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve devletimizin bekası için gecesini gündüzüne katan, mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Vatanımızı bize emanet eden, bu uğurda aziz bedenlerini feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER