Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitika“Biz Sizlere Hizmet Etmek İçin Buradayız”

“Biz Sizlere Hizmet Etmek İçin Buradayız”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çözüm ortağı olarak adlandırdığı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişareler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen toplantıya Başkan Savaş’ın yanı sıra Hatay Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Gülcü, CHP İlçe Başkanı Nevzat Gonca, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fedai Yücedal ve Yayladağılı muhtarlar katılım gösterdi.

Muhtarların vatandaşlar arasında köprü görevini üstlendiğini belirten Başkan Savaş, “Yeni dönem ülkemize, şehrimize ve mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun. Belediyemizin her yerde birimi ve içe dönük olarak da çalışmaları var. Seçim öncesinde tempolu çalıştık ve borçlandık. Ama en kısa zamanda eski tempomuzu yakalayacağız, bu konuda şüpheniz olmasın.

Paylaşmış olduğunuz sıkıntıları en kısa süre içerisinde çözeceğiz. Biz sizlere hizmet etmek için buradayız. Sizlerden ve muhtarlarımızdan memnunuz. İnşallah çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. Ne kadar birbirimize yakın olursak ve birbirimizi anlamaya çalışırsak ilçemize ve mahallemize de o kadar faydalı oluruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER