Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘BİZ TÜM HATAY’IN BAŞKANI OLACAĞIZ’

‘BİZ TÜM HATAY’IN BAŞKANI OLACAĞIZ’

Cumhur İttifakı Narlıca seçim bürosu görkemli açılışa sahne oldu. Adeta miting havasında geçen açılıştaki vatandaşların coşkusu ve Cumhur İttifakı adaylarına sevgisi görülmeye değerdi.

Açılışa Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ile birlikte Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖzgürsoyÇelik, AK Parti ile MHP ilçe başkanları  ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Açılışta Güler, “Çalışmalarımızda temel esasımız, eşit hizmet olacaktır” dedi.

Cumhur ittifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Narlıca seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmayı şöyle sürdürdü  “Hatay’da biz herkesi kucaklayacağız. Hatay biz herkesin Başkanı olacağız. Dağın bu tarafı da Hatay’dır, dağın öteki YÜZÜ de Hatay’dır. İnsanların birliğinde, dirliğinde memleketin beraberliğini, memleketimizin istikbalini, ikbalini göreceğiz. Ömrümüzü doğduğumuz yer Hatay’da, Hatay’a hizmet ile geçireceğiz” dedi.

Konuşmasında ‘siyaset gelip geçicidir’ diyen Güler, “sen oy verdin, hizmet al, vermedin hizmet yok, mantığını yok sayarak, her şeyin en doğrusunu ben bilirim demeden ötekileştirmeden hareket edeceğiz.

Onun için bizim pusulamızda her yolu mubah gören hırs duygusu olmayacak. Çalışmanın, gayret etmenin, adil ve adaletli olmanın, insanı sevmenin, azim duygusu içerisinde olacağız” dedi.

Güler, “Hatay, medeniyet destanları yazmış bir şehirdir. Hatay coğrafyası ve tarihi ile kadim bir şehirdir. İnşallah 31 Mart’ta sizlerden alacağımız güç ile yeni bir destan yazacağız”. Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile birlikte seçim bürosu hizmete açıldı. Cumhur ittifakı adayı İbrahim Güler ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçede esnafları da ziyaret ederek seçimlerde destek istediler. 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER