Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“BOMBİLİ’NİN KEDİLERİ” YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

“BOMBİLİ’NİN KEDİLERİ” YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Çocuklara; şiiri, türküyü, öyküyü sevdiren yazar: Nebih Nafile’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel DASYAD Müzik Topluluğu eşliğinde tüm çocukların kitaplarla buluşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan etkinlik 23 Nisan 2019 tarihinde saat 13.00’da 3.Hatay Kitap Fuarı etkinlikleri çerçevesinde HBB Fuar alanında geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

KİTAP OKUYUN DEMEYİN 

Kültür Kentleri Birliği Hatay Başkanı Nebih Nafile: “Kıymetli anne-babalar, çocuklarınıza lütfen kitap okuyun demeyin. Birlikte okuyun, birlikte okuyalım. Çünkü onlar bizleri model alıyor. Muzaffer İzgü’nün: “Çocuk okuru olmayan toplumun, yetişkin okuru da olmaz.” sözü beni çok etkilemişti. Bu söz bana ışık oldu. Her çocuğun gözlerinden ayrı bir ışık akıyor ve her çocuğun kalbi sevgiyle bir başka atıyor. Bu enerji ile onlarla saatlerce kalabilirim. Sınırlı zaman içerisinde DASYAD Müzik topluluğu eşliğinde türküleri de paylaşırken kalem, kâğıt kullanmadan iki hikâye çalışması yaptırmak çok keyifliydi. Sınırlı zamanın içinde yapacaklarımız da belliydi. Çocuklarımızın hayalleri peşinde koşmalarına yardımcı olalım.Katılım sağlayan tüm çocuklarımıza ve kıymetli yakınlarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etkinlik sonunda yazar Nebih Nafile katılım sağlayan tüm misafirlere, DASYAD Başkanı Edip Nurlu’ya, müzik topluluğu şefi sevgili Ayhan Kart’a, enstrümanı ve sesiyle katkı sunan tüm gençlere teşekkür ettikten sonra kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER