Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"BU SEÇİMDE SAADET RÜZGÂRI ESECEK. "

“BU SEÇİMDE SAADET RÜZGÂRI ESECEK. “

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Necmettin Çalışkan,iktidarın sp den korktuğunu iddia ederek iftira kampanyası başlattığını söyledi

SP GİK üyesi Çalışkan, “Bu seçim anayasa ile belirlenmiş olan ve her beş yılda bir yapılan, değişikliği ancak anayasa değişikliği ile mümkün olan mahalli idareler seçimi. Mahalli idareler seçimi, kesinlikle genel seçimle karıştırılmamalı. İş başındakiler kazanmak için her yolu mubah gördüklerinden, bu seçimi hükümet seçimine doğru çekmeleri kendileri açısından mazur olabilir, ama ülke açısından kabul edilebilir bir durum değildir. Öyle anlaşılıyor ki, aday tespitlerinde, anketlerde ve ekonomi başta olmak üzere politikalarda sıkıntılar ortaya çıkınca seçimde bir zafiyete uğrayacaklarını anladılar” değerlendirmesini yaptı.

31 Mart seçimlerine katılan adayların seçim çalışmalarına bakıldığında, projelerinde dolu dolu şeyler, dertlere derman çözüm odaklı yaklaşımlar beklerken, bunlardan hiç birinin olmadığını ifade eden SP GİK üyesi Çalışkan, partisinden yapılan açıklamaya göre şu açıklamayı yaptı: “Cumhurbaşkanının resmini kullanarak, bekadan bahsederek, yerel seçimlerde ittifak yasası olmamasına rağmen ittifak yaparak seçimi almaya çalışıyorlar. Belli ki bir korku bir endişe var. Biz bu seçimde, cumhurbaşkanını, hükümeti seçmiyoruz. Genel seçimler 24 Haziran´da oldu ve bitti. Bu seçim mahalli idareler seçimi, hatta yerel seçim olduğu için parti dahi gözetilmez.”
Partisi SP´nin hiçbir parti ile ittifak içinde olmadığını, il ve ilçelerde tek başına aday çıkarıp, seçimlere girdiğini anlatan Çalışkan, “Sürekli algı oluşturarak, yandaş medyalarını da kullanarak ´Saadet Partisi, CHP, HDP ve İYİ Parti ittifak ediyor. Teröristlerle, Pensilvanya ile kol kola, el ele´ diye utanmadan yalan söylüyor ve iftira atıyorlar. Bunları milletimizin takdirine bırakıyoruz. Buradan anlıyoruz ki bir korku ve endişe içerisindeler. Saadet Partisi´nin yükselişini görüyorlar ve engellemeye çalışıyorlar. Burada da adil olmadıklarını görüyoruz. Gelişmeler gösteriyor ve biz İnanıyoruz ki bu seçimde Saadet rüzgârı esecek. Birçok yerde belediye başkanlıklarını kazanarak; çalmadan, aldatmadan, israf etmeden, işi ehline vererek en güzel hizmetlerle yeniden milletimizi ‘Milli Görüş Belediyeciliği´ ile buluşturacağız” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER