Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“ CHP ADAYLARI HIZ KESMİYOR”

“ CHP ADAYLARI HIZ KESMİYOR”

Chp İskenderun ilçe örgütü seçim startının ardından çalışmalarına hız kazandırdı.

Chp Hatay milletvekili adayları Suzan Şahin ve Riyat Kırmızıoğlu ile Chp  ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu,partide düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrasında Kaymakam Recep Soytürk,Emniyet müdürü Zeki Balcı, İskenderun Gazeteciler Cemiyet ine nezaket ziyaretlerinde bulundular.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve Emniyet Müdürü Zeki Balcı ile yapılan görüşmelerde ;propaganda döneminde açılacak seçim büroları,sandık ve seçim güvenliği, kent merkezinde yapılacak mitingler,siyasi partilerin bayrak,flama,ve poster asımı konuları ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyareti karşılıklı başarı dilekleriyle son bulurken Chp heyetinin rotası İskenderun Gazeteciler Cemiyeti oldu. Başkan Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Chp ilçe başkanı ve milletvekili adayları gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını yanıtladılar. İlçe başkanı Yusuf Mansuroğlu yaptığı açıklamada seçimin önemi ve sonuçları hakkında yaptığı değerlendirmede demokratik parlementer sistemden yana olduklarını vurgulayarak “ Hukukun üstünlüğü, kuvvetler ayrılığı ve demokratik hakların özgürce kullanıldığı bir Türkiye özlemi içindeyiz. Bunu sağlamak için çılışıyoruz ve vatandaşlarımızın desteğiyle başaracağımıza inanıyorum” dedi. Chp milletvekili adayları Suzan Şahin ile Riyat Kırmızıoğlu ise yaptıkları açıklamalarda basın mensuplarının sorunlarını bildiklerini ve çözümü noktasında gayret göstereceklerini ifade ettiler.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER