Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem Partililere Teşekkür Etti.

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem Partililere Teşekkür Etti.

CHP Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem delege tespitleriyle başlayan ve İlçe Kongreleriyle devam eden seçim süreçleriyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada partinin kademelerinde görev alan tüm yoldaşlarına teşekkür etti.
Birol Ertem yaptığı açıklamada, ‘’Önce delege tespitleri ve sonrasında da İlçe seçimleri ile devam eden ve bütün delegelerin katılımıyla oldukça demokratik ve Cumhuriyet Halk Partililere yakışan bir ortamda geçen, parti içi yarışın zirve yaptığı bu süreçte, mahalle delege seçimlerine katılıp delegelerimizi belirleyen tüm üyelerimize, kongrelerimizde seçilen yeni başkanları ve yönetimlerini belirleyen tüm delegelerimize, geçmiş dönemde görev yapan başkanlara, yöneticilere, yeni seçilen başkan ve yöneticilerimize,salonda yer alan katılımcılara ve partili tüm emekçilerimize şahsım ve partim adına teşekkür ederim.
Delegelerimiz yapılan tüm seçimlerde hür iradeleriyle tavırlarını ve tercihlerini belirlemişlerdir. Bu bir bayrak yarışıdır ve asıl hedefimiz 2019 seçimleridir ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi 2019 seçimleri Türkiye için bir çıkış noktasıdır, Ya tek adam rejimi için oy kullanacağız ya da çocuklarımıza güzel bir Türkiye için demokratik parlamenter sistem için oy kullanacağız. Hedefimiz partimiz, gözbebeğimiz Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak daha yolun başındayız, çok çalışacağız. Yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Bu duygu ve düşüncelerle tüm partililerimize bir kez daha çok teşekkür ediyorum’’dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER