Salı, Nisan 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP İlçe Yönetimi Aylık Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

CHP İlçe Yönetimi Aylık Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Yönetimi, ay sonu değerlendirme toplantısını dün gerçekleştirdi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilçe yönetimi, kadın kolları, Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, aday adaylarından Dr. Ender Çolakoğlu ve Kamil Turan, Belediye Meclis Üyesi Özer Çağşar ve partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Basus, 7 Haziran seçimleri ve yeni kongre sürecine ilişkin değerlendirme yapılması için bir araya geldiklerini ifade etti.
7 Haziran seçimlerinden İskenderun çapında birinci parti gelmelerine rağmen hedefledikleri başarıya ulaşamadıklarını ifade eden Basus, seçim sürecinde yapılan çalışmaları artı ve eksileriyle değerlendireceklerine ve bundan sonraki süreçte ona göre davranacaklarını kaydetti. Basus ayrıca koalisyon seçenekleri ile ilgili değerlendirmeler yaparak, koalisyona katkılarının ne olabileceğini konuşacaklarını ve tabanın görüşlerini genel merkeze ileteceklerini ifade etti.
Kongre sürecinin de yaklaştığına değinen Basus; “20 Temmuz itibariyle kongre sürecimiz başlıyor” dedi ve toplantıda kongre sürecini de değerlendireceklerini belirtti.
İlçe Başkanı Basus’un konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER