Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP’li Şahutoğlu Esnaflarla buluştu

CHP’li Şahutoğlu Esnaflarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi kurultay delegesi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 2019’da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığı adaylığı için başlattığı çalışmalar çerçevesinde İskenderun’da ekibiyle birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği’nde oda başkanları, Eczacı Teknisyenler Derneği’nde de yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile ekibi karşılıklı sohbet etme imkanı buldu.
İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği’nde CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile ekibini ağırlayan oda başkanları adına konuşan Başkanvekili Uğur Fırat “Çok şükür dün Denizciler’i bitirdik. Bütün genel kurullarımızı tamamladık, kazasız belasız atlattık. İnşallah güzel hizmetler vermeyi güzel İskenderun’a, ülkemize nasip eder. Hocamız içimizden biri, seviyoruz o da bunun farkında. Biz onu yabancı görmüyoruz, nerede görsek birbirimize sahip çıkarız. Değerli arkadaşımız, sağ olsun bizi teveccüh etti, ziyaretinden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
İskenderun’da tüm esnaf ve sanatkarları başkan ve üyeleriyle her daim gönül bağı içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu bütün oda başkanlarının seçime girdiğini ve tamamına yakını yeniden seçilmesinin; bölge ve şehir için ciddi anlamda başarılı işler yaptıklarını gösterdiğini kaydetti.
Yeniden göreve seçilen Oda başkanlarını tebrik eden CHP’li Şahutoğlu “Kuşkusuz ki İskenderun ve Hatay gibi çok önemli bir coğrafyada yaşıyoruz. Tarihsel anlamda çok zengin, tarihe çok köklü bir kültüre sahip, dayanışmanın, kardeşliğin, barışın, huzurun, sadece bölgeye değil, dünyaya örnek teşkil ettiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada yaşamaktan da onur ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Dr. Şahutoğlu, uzun süredir çalışma arkadaşlarıyla beraber İskenderun’un hem siyasetine, hem hizmetlerine, hem sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına canlılık kazandırma, barış ve huzuruna katkı sunma adına Belediye Başkanlığına talip olduklarını, bu uğurda çalışmalar yürüttüklerini bir kez daha ifade etmek istediğini söyledi.
İlkeli nitelikli kaliteli bir siyaset çizgisiyle hareket ettiklerinin altını çizen CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu “Bundan sonraki süreçte de aynı mantaliteyle hareket edeceğiz. Biz kavgaya değil, hesap sormaya değil, birbirimizle çatışmaya değil, tam tersine burada yaşayan bütün renkleri bağrımızda içselleştirmeye, barış ve huzur ortamında onlara çok daha kaliteli, nitelikli ve çok daha iyi şartlarda hizmet üretmenin gayreti içerisinde yer alacağız” şeklinde konuştu.
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik de ekibiyle Derneklerini ziyaret eden özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu ağırlamaktan gurur duyduğunu vurguladı.
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği sadece kendi alanında değil bölge ve Türkiye’nin en aktif, en dinamik örgütlerinin başında yer aldığına dikkat çeken Dr. Şahutoğlu şunları söyledi: “Bölgemizin ve ülkemizin istikrarı, huzuru için Afrin operasyonuna katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarısını canı gönülde kutluyorum. Bu mücadelede şehit düşen askerlerimize, Allahtan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Kuşkusuz ki biz, zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu zorlu coğrafyanın bize bu ülkeyi yönetmeye, bu şehri yönetmeye talip olarak bizlere her hareketimize, her söylemimize her davranışımızda yüklediği çok ciddi sorumluluk var. Bizlerin bundan sonraki süreçte, gelecek nesillere çok daha güzel miras bırakma zorunluluğumuz var. Bu şehirde yaşayan memurumuzun, işçimizin, öğrencimizin, kısacası 250 bin insanımızın çok daha iyi, kaliteli, huzurlu, çok daha müreffeh bir ortamda yaşam koşullarının nasıl sağlanabileceğine dair ciddi manada kafa yormamız, bu uğurda hedef belirlememiz ve bu hedeflere rasyonel, mantıklı projelerle yola çıkmamız gereken bir süreci yaşıyoruz”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER