Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Antakya Belediyesi’nce 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katıldı.

Etkinliğe Başkan Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci’nin yanı sıra AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Abdullah Sait Önal, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda aile çocuklarıyla birlikte katılım gösterdi.

Başkan Kimyeci yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlediğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliğimize teşriflerinizden dolayı şahsım, Antakya Belediyesi ve milletim adına sizleri en kalbi duygularla selamlıyor, teşekkür ediyorum. Bugün burada yarınımızın teminatı çocuklarımızın gönüllerince eğlenmeleri için güzel bir etkinlik düzenliyoruz. Bu güzel etkinliğe tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

Başkan Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, coşkulu geçen etkinlikte çocuklarla ve aileleri ile sohbet ettiler, geleneksel oyunlara eşlik ettiler. Etkinliğin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER