Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÇocukların yüreklerini ısıttılar

Çocukların yüreklerini ısıttılar

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyelerinin eğitim ve çocuklar için yaptığı anlamlı yardımlar devam ediyor.
Dernek üyelerinin bu kez yeni durağı Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Samandağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
Protokol üyelerinin eşleri ile birlikte okulları ziyaret eden dernek üyeleri ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı ve bot yardımında bulundular.
Etkinliğe, Samandağ Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ‘in eşi Hülya Nehir, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Okul Müdürleri Yıldız Kürek, Süleyman Kayıkçı, Zorkun Medya Sahibi Gazeteci Hüseyin Zorkun, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, 12 yıl önce kurulan derneklerinin eğitim konusunda ciddi çalışmalar yaptığına dikkat ederek, “Her yıl yardıma muhtaç çocuklarımıza giyim, kırtasiye ve ayakkabı – bot yardımı yaparak onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri de çok mutlu ediyor. Çocuklarımızın eğitimi çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları gerekir. Bizler de kendi çapımızda bu eğitim çalışmalarına katkı veriyoruz” dedi.
Başkan Öğüt, Ayrıca bu yardımları gerçekleştirmelerinde kendilerine destek olan ayakkabı imalatçısı firmalara teşekkür etti.
Okul müdürleri Yıldız Kürek ve Süleyman Kayıkçı okullarında bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara bu anlamlı yardımı yapan Dernek Başkanı Serpil Öğüt’e bu çalışmasından dolayı teşekkür ettiler. Okullar adına teşekkür plaketlerini Samandağ Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, dernek başkanı Öğüt ‘e verdi.
Etkinlik, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin birlikte fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER