Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE BELEDİYESİ’NDEN GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİ

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİ


Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Ramazan Bayramı münasebetiyle çalışanları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Defne Belediyesi Turunçlu Tören Alanı’nda gerçekleşen bayramlaşma etkinliğine, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay Milletvekili Adayları Mehmet Güzelmansur, Riyat Kırmızıoğlu, Bilgen Duman, HDP Milletvekili Adayı Barış Atay, 24.Dönem Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Mehmet Ali Edipoğlu,CHP Kadın ve Gençlik Örgütü, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK’lar, Defne Belediyesi bünyesindeki tüm çalışanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Böyle önemli günlerdeki birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Başkan Yaman, tüm çalışanlarının ve vatandaşların tek tek elini sıkarak bayramlarını kutladı.
Defne Belediyesi’ni gittikçe büyüyen bir aile olarak gördüklerini ifade eden Başkan Yaman, “Sevgi, Saygı ve Hoşgörü ortamında, tüm personelimizle aynı şevkle çalıştığımız Defne’de; barış kardeşlik ve huzur ortamının sürekliliğini diliyorum. Defneli olma kültürüyle kenetlenmenin, birlik ve beraberliğin önemini hatırladığımız bayram günlerinin, ülkemize barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı kutlu olsun.” dedi.
Coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde söz alan CHP Hatay Milletvekili Adayları ile İl ve İlçe Başkanları; kendilerine eski bayramları hatırlatan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a gönülden teşekkür ederek tüm halkın Ramazan Bayramı’ını kutladılar.
Coşkulu ve yoğun bir katılım ile gerçekleşen etkinlikte Başkan Yaman, çalışanları ve vatandaşlar ile bol bol fotoğraf çekildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER