Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNELİ ÇOCUKLAR YAZIN KEYFİNİ ÇIKARIYOR

DEFNELİ ÇOCUKLAR YAZIN KEYFİNİ ÇIKARIYOR

Defne Belediyesi’nin, çocuklara karne hediyesi olarak geleneksel hale getirdiği yaz kursları startaldı.

“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN!”

Defne Belediyesi’nce düzenlenen; toplamda 900 kişinin kayıt yaptırdığıYüzme Kurslarının 450 kişiden oluşan ilk etabı, Defne Belediyesi Dursunlu Yüzme Havuzu’nda başladı.

Her öğrencinin, haftanın 2 günü yüzme dersi alacağı yüzme kursları iki etap şeklinde 1 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.

Defne Belediyesi’nin; “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganı ile gelenekselleştirdiği Yüzme Kurslarının ilk günlerinde oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar, eğlenirken öğrenmenin ve tatilin tadını çıkarıyorlar.

“FUTBOL VE BASKETBOL KURSLARI’NA YOĞUN İLGİ”

Yüzme, Futbol ve bu sene Basketbol’un da eklenmesiyle daha da çeşitli hale gelen Defne Belediyesi Yaz Kursları çocukların tatillerini olumlu yönde geçirmeleri konusunda oldukça önemli bir etkinlik haline geldi.

Futbol’da 250, Basketbol’da 200 öğrencisi ile çocukların yaz tatillerini aktif geçirmelerini sağlayan Defne Belediyesi; bini aşkın çocuğa ücretsiz sunduğu Yaz Kursları Hizmeti ile vatandaşlar ve ebeveynler tarafından takdir topluyor.

Defne Belediyesi yetkilileri, Gümüşgöze Spor Kompleksi ve Dursunlu Sahası’nda gerçekleştirilen Futbol ve Basketbol Kursları’nınyaz bitimine kadar devam edeceği bilgisini verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER