Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDENİZCİLİK SEKTÖRÜ GELİŞTİRİLMELİ

DENİZCİLİK SEKTÖRÜ GELİŞTİRİLMELİ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un geleceği için denizcilik sektörünün gelişiminin büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun’un bir liman kentidir. İskenderun’da denizciliğin gelişimi adına sizlerle her zaman işbirliği içinde olduk olmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman sorunların ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Bu anlayış ile her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor, yaşanan sıkıntılara çözüm yolları arıyoruz. Bir deniz ve sahil kenti olan İskenderun’da deniz ticaretinin daha iyi yerlere gelmesi için yapılacak olan çalışmalara destek olmaya hazırız”dedi.

FARKLI PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, “İskenderun için el birliği ile yapılacak çok şey olduğuna inanıyoruz. Son yıllarda Ortadoğu’da gelişen olaylar Denizcilik sektörünü etkiledi. Umuyoruz ileride İskenderun Deniz Ticaretinde eski günlerine kavuşacak. “şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER