Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDentepark hizmete girdi

Dentepark hizmete girdi


Ağız ve Diş Sağlığı alanında bir süredir hizmet veren Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Seyfi Dengil, bu tür yatırımların İskenderun’a rütbe kazandırdığını söyleyerek, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Mete Aslan Bulvarı Steel Tours zemin katında bulunan Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Dt. İlker Sözer ve Dt. Levent Taşgıt, Türk Dişhekimleri Birliği, Uluslarlarası Implantoloji Çalışma Kulübü (ITI), Avrupa Osseointegrasyon Derneği (EAO) üyesidir. Yrd. Doç. Dr. Özlem Akıncı Sözer ise İstanbul Üniversitesi (Çapa) Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olurken Selçuk Üniversitesi’nde de Ortodonti Anabilim Dalında doktora eğitimini tamamlayan hekimlerin birleşmesiyle oluşturuldu.

Düzenlenen açılış törenine İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Deniz ticaret Odası Başkanı Adnan Yener, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Palmiye Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve çok sayıda davetli grubu katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu tür merkezlerin açılmasının kentin sağlık açısından gelişmesine yol açtığını dile getirerek, ortakları kutladı ve başarılar diledi. Başkan Dingil, Dentepark gibi merkezlerin kente rütbe de taktığını dile getirdi.

Konuşmanın ardından polikliniğin kurdelası alkışlar ve iyi temenniler dileğinde kesildi. Polikliniği gezen Başkan Dingil ve beraberindeki davetlilere tanıtım yapıldı.Poliklinik kurucularından Dt. İlker Sözer ve Dt. Levent Taşgıt aktardı, konuklara merkezin işleyişi ve içerdiği teknoloji konusunda bilgiler verdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER