Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDÜNYA ŞAMPİYONU SAMANDAĞLI GENÇ SPORCUYA BAŞKAN NEHİR’İ ZİYARET ETTİ.

DÜNYA ŞAMPİYONU SAMANDAĞLI GENÇ SPORCUYA BAŞKAN NEHİR’İ ZİYARET ETTİ.


Hatay Samandağlı sporcu İrem Çapar, 3-11 Ağustos tarihleri arasında Tayland’ta düzenlenen Muay Thai Gençler Dünya Şampiyonasında, 57 kg’da Genç Kızlar Dünya Şampiyonu oldu.Bu vesileyle Başkan Nehir’i ziyaret eden Genç Sporcunun antrenorü Cemal Dağlıoğlu, Zehra Limon ve Samandağlı Dünya Şampiyonu sporcu İrem Çapar başarı öyküsünü anlattılar. Genç sporcuyu tebrik eden başkan Nehir, Ülkemizi dünya çapında temsil eden ve İlimizin ,ilçemizin gururu olan genç sporcuyu kutlayarak, ödül takdim etti.
Samandağlı Dünya Şampiyonu İrem Çapar , 90 ülke arasında yapılan yarışmada başarılı olarak ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmekten mutluluk duyduğunu ve okulda da derslerinde başarılı olduğunu hedefinin beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünde okumak olduğunu belirtti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir boks eldivenleri giyerek Samandağlı Dünya Şampiyonu İrem Çapar ve antrenörüyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Nehir derslerinde de başarılı olan genç sporcunun her alan başarılarını devamını dileyerek Antretnörü Cemal Dağlıoğlu ve Zehra Limon’u tebrik etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER