Salı, Nisan 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEczacılara Seminer

Eczacılara Seminer

28.Bölge Hatay Eczacı Odası eğitim komisyonunun planladığı seminerler etkin, keyifli ve dinamik şekilde devam ediyor.
Smile Sağlıklı Yaşam Merkezinde bilincimizi büyüten eğitim ve uygulama çalışmaları yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Güler Serpil Parlak, eczacıların kurumsal sorunlarının çözümüyle ilgili bildiklerinin ötesinde ki farklı çözümlere dikkat çekti.
Kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmetleri veren Sosyal Hizmet Uzmanı Güler Serpil Parlak sunumunda, her bireyin bir aile sisteminden geldiğini, sisteminden aktarılan inançlarla yaşamda var olduğunu ve bunu her türlü ilişkisine (eş, iş, arkadaş, para..vs) yansıttığını, bunun farkındalığına vardığında ve bilinçlendiğinde yaşadığı problemin dönüşebileceğinden bahsetti. Yaptığımız işlerinde birer sistemi olduğunu, görünmez bağlarla birbirimize bağlı olduğumuzu, birbirimizden etkilendiğimizi, bireyin yapacağı bir değişimin bütün sistemi etkileyebileceğini belirtti.
Sonrasında yaptığı uygulama çalışmasında; birbirimizi hissedebildiğimizi, görünmez dinamikleri birbirimize aktarabildiğimizi, problemli halimizin ardındaki duyguyla var olduğumuzda bedenimizde oluşan semptomu görmemizi, bu duyguyla bağlantı kurduğumuzda semptomumuzun nasıl bir hale geldiğini ve içimizde yaşanan rahatlamayı deneyimletti.
Seminer sonunda katkılarından dolayı 28. Bölge Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat Aközcan tarafından Parlak’a teşekkür belgesi sunuldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER