Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Engelsiz Arsuz hayallerini dile getirdiler"

“Engelsiz Arsuz hayallerini dile getirdiler”

Kurulduğu günden bu yana bir çok etkinlikle farkındalık yaratmayı başaran ve onlarca engellinin tekerlekli sandalye başta olmak üzere, bir çok ihtiyacını çözen Engelsiz Arsuz Derneği, Arsuz Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlediği etkinlikte, Engelsiz Arsuz hayallerini dile getirdi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı adına Aday Kaymakam Ökkeş Sefa Türkoğlu, Arsuz Belediye Başkan Vekili Şadi Ertan Sümbültepe, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, engelliler ve ailelerinin katıldığı etkinlikte, engellilerin haklarıyla ilgili slaytın sunumunu Engelsiz Arsuz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ateş yaptı.


Aday Kaymakam Ökkeş Sefa Türkoğlu, Arsuz Belediye Başkan Vekili Şadi Ertan Sümbültepe yaptıkları konuşmalarda, engellilerin sorunlarının çözümü, hayatlarının kolaylaştırılması için yapılan yasal düzenlemelerle iyileştirildiğine dikkat çektiler.


Arsuz Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile Engelsiz Arsuz Derneği Gönüllü Destekçisi Sevilay Gökpınar’ın okuduğu türküler büyük beğeni topladı.
Engelsiz Arsuz Derneği Başkanı Serhat Gökpınar yaptığı konuşmada, engellilerin yaşadıkları genel sorunları ile ilgili bilgiler verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER