Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEroğlu: "Güçlü Olmak Tek Başlılıkla Mümkündür"

Eroğlu: “Güçlü Olmak Tek Başlılıkla Mümkündür”

.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, anayasa değişikliği referandumuna ilişkin”Güçlü Türkiye, büyük ekonomi ve özellikle vatandaşlarımızın refah seviyesinin artması için ve gerçekten büyük hedeflerin gerçekleşmesi için ‘evet’ diyoruz. Şimdi muhalefet ne diyor? ‘Hayır’, ya kardeşim niçin ‘hayır’ diyorsun, ‘Efendim rejim meselesi’. Rejim meselesi yok, rejim işte göbekliysek gıda rejimi yaparız, başka rejim yok.” dedi.

Türkiye’nin artık çok büyüdüğünü ve büyük hedefler koyduğunu vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız 3 büyük hedef gösterdi, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri, bunları artık yeni bir sistemle gerçekleştirmek mümkün. Bu bakımdan özellikle büyük güçlü Türkiyeiçin, küresel bir güç için hep birlikte İnşallah ‘evet’ diyeceğiz. Güçlü Türkiye, büyük ekonomi ve özellikle vatandaşlarımızın refah seviyesinin artması için ve gerçekten büyük hedeflerin gerçekleşmesi için ‘evet’ diyoruz. Şimdi muhalefet ne diyor? ‘Hayır’, ya kardeşim niçin ‘hayır’ diyorsun, ‘Efendim rejim meselesi’. Rejim meselesi yok, rejim işte göbekliysek gıda rejimi yaparız, başka rejim yok. Rejim, cumhuriyet yerinde, demokrasi yerinde, anayasamızın değişmez 4 maddesi yerinde, onun üzerine düşünmek bile caiz değil, öyleyse ‘rejim meselesi’ diye bir mesele yok. Türkiye’nin büyüyüp gelişmesi meselesi var. Allah aşkına, 1923’ten itibaren kaç hükümet gelmiş ve bu hükümetlerin ömrü ortalama kaç ay, arkadaşlar hesap ettiğimiz zaman bir hükümetin ömrünün 17 ay olduğunu göreceksiniz, ya böyle istikrar olur mu? 17 ay. 17 ayda büyük projeler yapılamaz, büyük projeler ancak istikrarlı yönetimle mümkün olur.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasında bir uyum olduğunu ancak geçmişe bakıldığında tüm cumhurbaşkanları ile başbakanların kavga ettiğini aktaran Eroğlu, Türkiye’nin geleceği ve genç nesiller için 16 Nisan’da hep birlikte ‘evet’ diyeceklerinin belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER