Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEski Yönetici Sultan Daban’ın İftar Yemeği Ak Partilileri Buluşturdu!

Eski Yönetici Sultan Daban’ın İftar Yemeği Ak Partilileri Buluşturdu!

Ak Parti Yönetim Kurulu eski üyelerinden Sultan Daban, örnek bir davranış sergileyerek, daha önce partide yöneticilik yapan isimleri Kadir Gecesinde iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Ak Partinin kuruluş tarihinden bu yana ilçe yönetiminde görev almış eski yöneticilerinin bir araya geldiği iftar yemeği İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü binasında verildi. Gerçekleştirilen İftar Yemeğine Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatında görev yapmış ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kollarından birçok isim katıldı. Kadir Gecesine rastlayan Çarşamba gününde verilen iftar yemeği oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi.
Ak Parti Yönetim Kurulu eski üyesi Sultan Daban, iftar yemeğine katılan çok sayıdaki davetliye yönelik yaptığı konuşmada; “Dayanışma ve yardımlaşmanın, cömertliğin, şefkat ve merhametin, ete, kemiğe bürünmesinin gerçekleştiği, vedalaşmak üzere olduğumuz bu mübarek Ramazan ayında iftar yemeği davetine icabet edip katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Kırgınlığın, dargınlığın ve küskünlüklerin bittiği bu ayda ve bin aydan hayırlı bu mübarek gecede bir arada olmanın mutluluğu içindeyim. Hep birlikte güzel hasbihal edeceğimiz bugünde dualarımızın kabulünü de diliyorum. Hepinize afiyet olsun” şeklinde konuştu.
Yemekte birlik, beraberlik mesajları verilirken, bunun gibi etkinliklerin partideki çalışmaları daha da anlamlandırdığı ve daha güçlü kıldığı belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER