Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelESNAFA, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA SÖZÜ!

ESNAFA, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA SÖZÜ!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını küçük sanayi sitesi esnafıyla kahvaltıda buluşarak devam ettirdi.
Tosyalı, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkmaları durumunda çözüm odaklı bir çalışma programı izleyeceklerinin sözünü verdi.
Başkan Adayı Tosyalı, Meclis Üyesi Reşat Beyazıt’ın ev sahipliğinde esnafla yaptığı kahvaltılı buluşmaya; Meclis Üyesi adayları Adnan Mursaloğlu, İbrahim Yavuz, Meclis Üyesi Bülent Özer, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Ahmet Keskin ve Ergün Saydam ile birlikte geldi.

ESNAF, BU ŞEHRİN CAN DAMARIDIR
Sanayi esnafın sorunlarını bildiğini, kazandığı taktirde daha rahat koşullarda verilecek her hizmet için çok özel çalışmalar yapacağını söyleyen Tosyalı, “Esnaflarımızla her zaman hasbıhal ediyoruz. Her zaman birlik beraberlik içinde çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Tabii sorunları yakından biliyoruz. İnşallah halkımızın desteğiyle 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde göreve geldiğimiz takdirde bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Güçlü bir İskenderun’un yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu ekonomiyi oluşturan esnaflarımız kentimizin can damarıdır. Bu nedenle esnaflarımız bizler için çok önemli” dedi. Başkan Adayı Tosyalı söz verdiği 25 projeyi hayata geçireceğini söyledi. Esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Tosyalı, sorunların çözümünde yardımcı olacaklarını belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER