Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEsnafa neden Saadete oy verilmesini anlattı

Esnafa neden Saadete oy verilmesini anlattı

Saadet partisi Hatay milletvekili adayı Dr. Necmettin Çalışkan her gün farklı bir ilçede milletle buluşmaya, kucaklaşmaya devam ediyor. Çalışkan son olarak Yayladağı merkez ile Yeditepe, Karaköse ve Çakı köylerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.
Esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan Dr. Necmettin Çalışkan Seçmene Saadet Partisinin vizyonunu anlatmaya devam etti.
Çalışkan, esnafın büyük sıkıntıları olduğunu altını çizerek, Neden Saadet’e oy verilmesi gerektiğini vurguladı.
Dr. Necmettin Çalışkan konuşmalarına şu şekilde devam etti “Parti ya da “şahıs” değil; “dava” bilinciyle hareket ediyoruz. Davamız; mutlu, müreffeh ve güvenli bir ülke oluşturmak için çabalıyoruz.
Kendi küçük kazanımlarımız için değil; ümmetin büyük kayıplarına dur demek için buradayız.
Faize dayalı olan üretimin hiçe sayıldığı, rantiyecilerin sömürdüğü, fakirin daha çok ezildiği bir sistemi kabul etmediğimiz ve bunları düzeltmek için buradayız.
Paranın parayla değil, çalışarak ve üreterek kazanılacağına inanıyoruz.
Fabrikaların ve üretim yerlerinin yok edilip-satılıp, yol, köprü, park yapılmasına engel olup üretime, teknolojiye yeniden can vermek için buradayız.
Yıllardır ahlaksız televizyon kanallarının dizileri ile yok edilmeye çalışılan milli ve manevi duygularımızı korumak ve bunlara dur demek için buradayız.
Günümüz Türkiye’sinde boşanma yerine evlenmelerin çoğaldığı, cinnet-cinayet yerine sevgi ve saygının olduğu sağlıklı aile yapısının güçlendirildiği sağlıklı toplumlar istediğimiz için buradayız. Bunları yalnızca biz Saadet partisi olarak ülkemize kazandırabiliriz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER