Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelFATİH TOSYALI İSKENDERUN İÇİN AŞKLA ÇALIŞIYOR!

FATİH TOSYALI İSKENDERUN İÇİN AŞKLA ÇALIŞIYOR!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında şehrin dört bir yanını karış karış geziyor, gönüllere giriyor. Yoğun geçen saha çalışmalarında halkın büyük desteğini gören Tosyalı, “Herşey daha güzel bir İskenderun için. Canla, başla, aşkla çalışıyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ilk olarak Devlet Hastanesinde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım’ı ziyaret ederek, başarılar dileyen Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimiz ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin. Birlik ve beraberliğimiz bozmasın’’ ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, daha sonra 4 Nolu Sosyal Tesisi’nde belediye çalışanlarını ziyaret etti, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan Tosyalı, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçede belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeye hazırlandıklarını belirten Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Birlik ve beraberlik içinde gayret gösteren arkadaşlarımızla çok çalışarak, İskenderunumuz’a inşallah çok hizmetler kazandıracağız. Her kapıyı çalıp herkesle kucaklaştık. İlçemiz için birbirinden güzel projelerimiz var” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ TOLUNAY’A ZİYARET
Gün içerisinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’ı da ziyaret eden Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Emniyet Teşkilatımız’ın İskenderun’da başarılı işlere imza attığını ifade ederek, “Vatandaşın huzuru, güvenliği için yaptığınız çalışmaları takdirle takip ediyorum” dedi.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tosyalı, gecesini gündüzüne katarak Türk milletine hizmet eden emniyet teşkilatının her zaman yanında olacağını belirtti.Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Ülkemizin huzuru için gecesini gündüzüne katarak milletimize hizmet eden siz kahraman polislerimizin her zaman yanındayız. Milletimizin ve vatanımızın güvenliği için asayişi sağlamak, halkımızın huzur içinde yaşamasını temin etmek amacıyla görevini başarıyla yerine getiren polis teşkilatımız bizler için çok değerli. Mazisi şan ve şerefle dolu Türk Emniyet Teşkilatımızın her zaman olduğu gibi yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

EV TOPLANTILARI MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, günün akşamında ev ziyaretlerine devam ediyor. Mitinge dönüşen ziyaretlerde İskenderun’a dair hedeflerini anlatan Tosyalı, “İskenderun’u hep birlikte şahlandıracağız” dedi.Birçok mahallede ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Çalışmalarımız ev ev, kapı kapı devam ediyor. Bölgenin sıkıntılarını dinleyip çözüm önerilerimizi paylaştık. Çok sıcak ve samimi bir çalışma oldu. İskenderunumuz için aşkla çalışıyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER