Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGELENEKSEL EVVEL TEMMUZ FESTİVALİ ONBİNLERCE KİŞİNİN KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

GELENEKSEL EVVEL TEMMUZ FESTİVALİ ONBİNLERCE KİŞİNİN KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Samandağ Kalkındırma Derneği ve Akdeniz Kültür Derneği işbirliğiyle Samandağ Belediyesi ,Hatay Büyükşehir Belediyesi,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve Yerel sponsorların işbirliğiyle  gerçekleştirilen Samandağ Geleneksel Evvel Temmuz Festivali onbinlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. 11 Temmuz’da  Gurup Kaldırım ve Yerel Guruplar 12 Temmuz’da Yüksek Sadakat ve Yerel Gurupların 13 Temmuz’da Mazlum Çimen Ve Yerel Gurupların 14 Temmuz’da Manuş Baba ve Yerel Guruplar sahne aldı.

Festival’in gündüz programında  Gazeteci,Politikacı,Kanaat Önderleri  panellerde yer aldı.Mustafa Kemal Erdemol, Hamide Yiğit Rencüzoğulları,İlhan Cihaner,Yıldırım Kaya, Tülay Hatimoğulları Oruç,Barış Atay Mengüllüoğulları,  Nuray Sanar,Bülent Falakoğlu, Sezai Sarıoğlu,Vecdi Erbay,Zafer Zorlu,eşref Yener, Dolunay Aker farklı konularda görüşlerini paylaşarak festivalin zengin içeriğine katkı sundular.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ,Festivalin kapanış konuşmasını yaparak ,Samandağ Kalkındırma Derneği ve Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneklerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Halkın Evvel temmuz bayramını kutlayan Başkan Nehir, gelecek Yıl festival kapsamında “Duman “ Müzik grubunun Samandağ Belediyesi katkılarıyla  halkla buluşacağının sözünü verdi.

Geleneksel Evvel Temmuz  Festivalinin gece etkinlikleri  Ali İsmail Korkmaz Festival alanında büyük bir coşkuyla gerçekleşti.   Hatay’ın ve Türkiye’nin dört bir yanından insanlar festivale akın etti.

Gecenin geç saatlerine kadar dolmuş bulunduran, Samandağ, Hedef ve Sahil taşıma Kooperatifleri de büyük takdir topladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER