Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGençlik Merkezi Gençlerle Kızılaylıyı Buluşturdu

Gençlik Merkezi Gençlerle Kızılaylıyı Buluşturdu


İskenderun Gençlik Merkezi, Türk Kızılay’ı Şubesi ile Teknokent koleji gençlerine ev sahipliği yaptı. Gerçekleştirilen sunumla
Gençlik Merkezinde düzenlenen programda, Kızılay yetkileri 110 gence, Kızılay tarihçesi, faaliyetleri, Genç Kızılay hakkında 40 dakikalık bir sunum gerçekleştirildi. Kızılay’ın sunumunun ardından, Gençlik Merkezinin de tanıtımı yapılan programda sorulan sorulara doğru yanıt veren gençlere sinema biletleri hediye edildi.
Gençlik Merkezinin Atölye ve diğer odalarını gezme imkanı bulan liseli gençlerin düzenlenen etkinlikle çeşitli bilgilerle donatıldığını ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin “Parolamız her daim her gence ulaşana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiğince gençlerimize her alanda faaliyet yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugün de Teknokent Koleji gençleri ile Kızılaylıyı Merkezimizde misafir ettik. Bu tür organizasyonlarda yer almak isteyen tüm okullara, öğrencilere, sivil toplum kuruluşlarına da kapımızın açık olduğunu belirtmek isterim” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER